Mer studier

Nu har en termin gått. Jag är klar med kursen Musikproduktion II vid Linnéuniversitetet och jag är nästan klar med kurserna Databasteknik och Algoritmer och datastrukturer I vid Högskolan i Gävle vilket är mitt huvudfokus. När de två kurserna är klara är examen betydligt närmare.

I Vår kommer jag att läsa två matematikkurser och en GIS kurs vilket jag ser fram emot. Båda kurserna är inom området analys (envariabel och flervariabel).

Kurserna startar nästa vecka så nu gäller det att göra klart det sista på de gamla kurserna innan, vilket borde gå då jag inte har någon tenta den här tentaperioden.

Så det är bara att jobba på…

Författare: Johan

Systemutvecklare, Musikant, musikproducent, orienterare och allmän nörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *