Programmering och studier

Nu är kursen i Databasteknik i stort sett klar. Har varit sjuk så jag har en labb kvar att göra. Annars försöker jag få till mina programmeringsprojekt vilket inte alltid är så enkelt.

Det går bra nu…

Ovan ett försök att kompilera CoreFoundation som behövs till wxWidgets som jag tänkte använda till GUI (Grafiskt gränssnitt) för att få koden portabel och enkel att flytta mellan Mac och Windows. Får prova att använda Qt istället…

i musikproduktion II ligger jag lite efter men har i alla fall spelat in lite saxofon tidigare idag. Tyvärr gick min licens för SonarWorks precis ut vilket kommer göra det lite svårare att mixa till dess att jag har råd med en ny licens.

Mixning av saxofon etc…

Själva inspelningen av saxofonspåren till breaket i låten jag håller på med gick smidigt och var avklarat på under en halvtimme. Inklusive uppmickning.

bara till att jobba vidare…

Författare: Johan

Systemutvecklare, Musikant, musikproducent, orienterare och allmän nörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *